BAYRAMLAŞMA PROGRAMIMIZ

BAYRAMLAŞMA PROGRAMIMIZOğuzeli Belediyesi ve Oğuzeli Kaymakamlığı tarafından ortak düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programı ilçemiz Kaymakamı Eyup GÜRDAL, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah TANCAN, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin TAŞDOĞAN, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekilleri Bayram YILMAZKAYA ve İrfan KAPLAN , 23. Dönem Milletvekilimiz Hasan ÖZDEMİR, İlçe Garnizon Komutanı P. Yb. Gökhan TURGUT, ilçe yöneticileri ve hemşehrilerimizin katılımı ile Duygu Düğün Salonu' nda gerçekleşti. Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ ve Kaymakam Eyup GÜRDAL'ın konuşmaları ve bayram tebriklerinin ardından program sona erdi. Katılımlarından dolayı misafirlerimize teşekkür eder, iyi bayramlar dileriz.