YUKARIGÜNEYSE MAHALLEMİZDE HAYRİ-BEDRİYE AKSOY SOSYAL TESİSİMİZİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİDAHA YAŞANABİLİR BİR #OĞUZELİ İÇİN SÖZ VERDİK.
Hizmet ile Toplumsal Faydayı Birleştiren Belediyecilik Anlayışı ile çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor.
Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ, Kaymakamımız Büşra UÇAR, #Gaziantep Milletvekili A. Muhittin TAŞDOĞAN, Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları ve kıymetli hemşehrimiz in katılımı ile Yukarıgüneyse Mahallemizde Hayri-Bedriye Aksoy Sosyal Tesisimizin açılışı gerçekleştirildi.
Sosyal Tesisimizin temelinden açılışına kadar emeği geçen başta AKSOY ailesi olmak üzere herkesten Allah razı olsun.
Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.