OĞUZELİMİZİN DOĞALGAZ AÇILIŞI ''GAZ YAKMA TÖRENİ'' İLE YAPILDI.

OĞUZELİMİZİN DOĞALGAZ AÇILIŞI ''GAZ YAKMA TÖRENİ'' İLE YAPILDI. Gaziantep Valisi Ali YERLİKAYA, Ak Partisi Genel Sekreteri Abdülhamit GÜL, EPDK Başkanı Mustafa YILMAZ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Müsteşar Yardımcısı Abdullah TANCAN, ZORLU Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif ZORLU, Gaziantep Milletvekili Canan CANDEMİR ÇELİK, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, Sanayi Odası Başkanı Adil Sani KONUKOĞLU, Oğuzeli Kaymakamı Yasin YUNAK, Ak Parti İl başkanı Eyüp ÖZKEÇECİ, MHP İl başkanı Dr. Muhittin TAŞDOĞAN, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet ATEŞ, MHP İlçe başkanı Muharrem ÖZSERT ve Oğuzeli halkının yoğun katılımları ile ilçemize gelmiş bulunan doğalgazın açılışı Belediyemiz Konferans Salonu'nda verilen kokteylin ardından ''GAZ YAKMA '' ile gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait KILIÇ "Doğalgaz, temiz, konforlu ve ekonomik bir enerji türüdür. Her şeyin en iyisine layık olan Oğuzelli hemşehrilerimize enerjinin de en iyisine kavuşmuş bulunmaktadır. Bu vesile ile doğalgazın ilçemize gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yapılan yatırımlar, bu toprakların bizim vazgeçilmez vatanımız olduğunu dosta/düşmana göstermektedir. Bu topraklara ecdadımızın bizlere çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakılmak üzere bizlere emanetleridir. Atalarımızın emanetlerine kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. ZORLU Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif ZORLU tarafından Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ' a plaket takdim edildi. Konuşmacılar tarafından doğalgazın ilçemize hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.