OĞUZELİ BELEDİYESİ BAHAR VE ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUSU.

OĞUZELİ BELEDİYESİ BAHAR VE ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUSU. Oğuzeli Belediyesi "Bahar ve Çocuk Şenliği" Deliklitepe'nin huzur dolu doğasında coşku ile gerçekleştirildi. Hemşehrilerimizin aileleri ile yoğun katılım sağladığı şenlikte Belediyemizin kara kavurma ikramı büyük beğeni gördü.

Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ davete katılan bütün hanımların karanfillerle 'Anneler Günü'nü kutladı.

Yapılan çuval, yumurta, uçak ve uçurtma yarışmalarında dereceye giren çocuklarımız Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ tarafından madalya ile ödüllendirildi. Baharın gelişi halaylar eşliğinde türküler söylenerek kutlandı. Davetimize katılan bütün hemşehrilerimize ve emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ederiz.