GİRİŞİMCİLİK KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

GİRİŞİMCİLİK KURSU SERTİFİKA TÖRENİOğuzeli Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Belediyemizde yapılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursiyerleri Sertifikalarını aldı. Programa Oğuzeli Belediye Başkanımız M.Sait KILIÇ, İŞKUR Gaziantep İl Müdürü Siraç EKİN ve kursiyerlerin katılımlarıyla Belediyemiz Meclis Salonu' nda gerçekleşti. Programda konuşma yapan Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ: Gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimin hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle kursiyerlemize bu eğitime katıldıkları için teşekkür eder, sertifikalarınızdan dolayı da tebrik ederim. Sizlere tavsiyem en kısa zamanda bu belgeleri hayata geçirmeniz ve yatırıma dönüştürmeniz. İnşallah devamında yaptığınız girişimlerle ilgili işinizi kurar ve kurdele kesme törenlerinize katılmak için davetlerinizi bekliyorum." dedi.