UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDELERLE MÜCADELE TOPLANTISI

UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDELERLE MÜCADELE TOPLANTISIVali Yardımcısı/ Kaymakam vekilimiz Turgay ERGİN ve Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ' ın katılımlarıyla belediyemiz Kongre ve Konferans Merkezi' nde ''Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerle Mücadele Toplantısı'' gerçekleşti. Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ '' Toplumun en dinamik parçası olan gençlerimiz için hayati risk oluşturan uyarıcı madde ve uyuşturucu, ilçemizde dahil olmak üzere ülkemiz genelinde artık çok küçük yaşlarda kullanılmaya başlanıyor. Gençlerimizin bu batağa sürüklenmemesi için ailelerin, öğretmenlerin ve emniyet kolluk kuvvetlerinin üzerine büyük görevler düşüyor. Bu zararlı maddeler aile, okul ve arkadaş çevresi nedeniyle olumsuz etkilenen gençlerimizi maalesef toplumsal yaşantıdan koparıyor. Biz bu konuda üzerimize düşen sorumluluğun yerine getirilmesi bilincindeyiz ve her zaman bu konu üzerinde hassasiyetimiz devam edecektir. İlçemiz de zararlı maddelere kullanım alanı oluşturmaması için metruk binaların yıkımı belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Bu konuda da öneri ve talepleri her zaman değerlendireceğiz. '' diyerek düşüncelerini belirtti.