OĞUZELİN'DE 9.GELENEKSEL NAR-YÖRESEL KURUTMALIK FESTİVALİ COŞKUSU

OĞUZELİN'DE 9.GELENEKSEL NAR-YÖRESEL KURUTMALIK FESTİVALİ COŞKUSUMilliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir DURMAZ, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, Kaymakam Rızvan EROĞLU, il ve ilçemizin değerli kurum yöneticileri ve kıymetli hemşehrilerimizin katılımları ile 9. Geleneksel Nar Yöresel Kurutmalık Kültür ve Sanat Festivali Oğuzeli Belediyesi önünden mehteran eşliğinde ki kortej yürüyüşü ile başladı. Yoğun katılımın olduğu yürüyüşün ardından festival alanında halk oyunları akabinde sergilenen mehteran gösterisi büyük beğeni gördü. Aylin DİNÇER ve Şafak SÖNMEZ' in şarkıları ile keyifli dakikalar geçiren konuklarımız şarkılara eşlik ettiler. Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir DURMAZ ve Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin TAŞDOĞAN' ın yaptığı konuşmaların ardından söz alan Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ festivalimize katılan tüm misafirlerimize hoşgeldiniz diyerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Festival kapsamında yapılan nar ve yöresel kurutmalık yarışmasında dereceye giren yarışmacılara verilen ödüllerin ardından eşsiz sesi ve kişiliği ile her zaman gönüllere taht kuran değerli sanatçımız Mustafa YILDIZDOĞAN' ın konseri ile festival coşkusu doruklarda yaşandı. Tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik edilen konser sonunda Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ Mustafa YILDIZDOĞAN ve tüm misafirlerimize tekrar teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.