BAŞKANIMIZ MEHMET SAİT KILIÇ BEY, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ, MİLLETVEKİLİMİZ İLE BİRLİKTE GAZİANTEP AYAKKABI, TERLİK VE YAN SANAYİ İHTİSAS OSB ALANININDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR.

Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ Bey, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Fatma ŞAHİN, Milletvekilimiz Sn. Bünyamin BOZGEYİK ve STK Temsilcileri ile birlikte Oğuzeli'miz sınırları içerisinde kurulacak ve istihdam problemini ortadan kaldıracak olan Gaziantep Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB alanınında incelemelerde bulundular.