BAŞKANIMIZ MEHMET SAİT KILIÇ BEY, GAZİANTEP MİLLETVEKİLİMİZ, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İLE BİRLİKTE KAYMAKAMLIK PERSONELİNİ, YÜZME HAVUZUMUZU, DEVLET HASTANEMİZİ VE İLÇE EMNİYETİMİZİ ZİYARET ETTİLER.

Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ Bey, Gaziantep Milletvekilimiz Sn. Bünyamin BOZGEYİK, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Hilmi ÖZBUDAK ve yönetim kurulu üyeleri; Oğuzeli İlçe Emniyet Müdür Sn. V. Adem BEREKETLİ ve polis arkadaşlarımızı ziyaret ettiler. Ardından, Oğuzeli Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sn. Sedat ÖZDEMİR ve ekibine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ayrıca, Oğuzeli'li hemşehrilerimize hizmet veren yüzme havuzunu da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Son olarak, Oğuzeli Kaymakamlığı personelini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.