BAŞKANIMIZ MEHMET SAİT KILIÇ BEY, GAZİANTEP MİLLETVEKİLİMİZ, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE İLÇEMİZDEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMİZİN İLK YIKIM ÇALIŞMASINA KATILDILAR.

Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ Bey, Gaziantep Milletvekilimiz Sn. Bünyamin BOZGEYİK, Ak Parti İlçe Başkanı Sn.Hilmi ÖZBUDAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçemizdeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzelimiz'i daha modern bir hale getireceğimiz Kentsel Dönüşüm Projemizin ilk yıkım çalışmasına katıldılar.