Oğuzeli’nde Eğitime Anlamlı Katkı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından Oğuzeli Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’na kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi. Açılışa Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in yanı sıra Oğuzeli Kaymakamı Mikail Ersöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bozgeyik ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ha
Üniversiteli gençlerin emeği ve katkılarıyla hayata geçirilen proje, eğitim alanında kurumlar arası dayanışmanın güzel bir örneği olarak takdir topladı. Öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkı sunacak çok amaçlı salonun, okulun önemli ihtiyaçlarından birini karşılayacağı belirtildi.
Programda konuşan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek projede emeği geçen Hasan Kalyoncu Üniversitesi yönetimine, akademisyenlere ve öğrencilere teşekkür etti.
Açılış programının ardından öğrencilerle bir araya gelen Başkan Öztekin, çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Öğrencilerin yeni yatırımlar ve okul çevresine yönelik taleplerini dinleyen Başkan Öztekin, isteklerin yerine getirilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Başkan Öztekin, “Gençlerimizin üretkenliği ve sosyal sorumluluk bilinci bizleri gururlandırıyor. Hep birlikte çalışarak Oğuzeli’mizi daha güzel yarınlara taşıyacağız.” dedi.
Oğuzeli Belediyesi
yorum Yap
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *