Öztekin’den Mobilya kent müjdesi!
Bittiğinde ekonomik ve refah anlamında Oğuzeli’ne çağ atlatacak olan Mobilya kentte, Başkan Öztekin incelemelerde bulundu.
Sosyal medya hesabından aç ıklamalarda bulanan Öztekin şunları kaydetti; “Oğuzeli Mobilya Kent Kooperatif Başkanı Pınar Tümüklü ile birlikte, geleceğimizi şekillendirecek olan Mobilya Kent'te incelemelerde bulunduk.
Projemiz, tamamlandığında Bursa İnegöl ile yarışacak düzeye gelecek. Binlerce işletme ve on binlerce çalışan ile istihdam sağlayacak; döviz girdisiyle de ekonomimize büyük katkıda bulunacak. Havalimanına ve Karkamış sınır kapısına olan yakınlığıyla Mobilya Kent, stratejik bir öneme sahip olacak. Bu projede emeği geçen tüm paydaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunarım.”
Oğuzeli Belediyesi
yorum Yap
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *